In deze groep geven juf Tamara en juf Tanja les.

Op maandag, dinsdag en woensdag om de week zal juf Tamara. De andere woensdagen en donderdag en vrijdag is juf Tanja er.

Juf Tanja Juf Tamara

In groep 5 krijgt wereldoriĆ«ntatie een iets andere rol. Met aardrijkskunde leren de kinderen de topografie van Nederland; de provincies met hun hoofdsteden en de belangrijkste wateren en rivieren van Nederland. Op de morgen blijven rekenen en taal toch de hoofdvakken. De kinderen leren in groep 5 de tafels van 6-9 en optellen en afhalen onder elkaar is een einddoel van deze klas.

In groep 6 komt huiswerk echt al om de hoek kijken. Op de middagen worden geschiedenis, aardrijkskunde en biologie gegeven. Na elk hoofdstuk komt er een toets en deze kunnen de leerlingen dan thuis leren.
Naast zaakvakken wordt er natuurlijk ook rekenen en taal gegeven. Met rekenen gaan we verder met delen; delen met rest. Weet u nog hoe het gaat?

Ook maken we een start met breuken, onder elkaar optellen en aftrekken.
Met gym oefenen ze in 3 of 4 groepen een onderdeel. Dit onderdeel komt een aantal keer terug, zodat de leerlingen steeds beter worden. Regelmatig krijgen ze een cijfer voor de uitvoering van een turnonderdeel en spel.