Groep 1i -1

Groep 1 is een groep van 15  leerlingen. De leerlingen die na 1 oktober 2018 4 jaar worden, zullen instromen in groep 1.

Juf Suzanne staat dinsdag om de week, woensdag en donderdag voor de klas staan. Juf Jacoline zal  maandag en dinsdag om de week voor haar rekening nemen.

Juf Suzanne Juf Jacoline

Elke morgen worden de kinderen ontvangen door de leerkracht. Ze geven de juf een hand en zoeken dan een plekje aan een van de tafels. Een groepje kinderen mag vertellen in de kleine kring. Elke dag is dat een ander groepje. Na een kwartier komen alle kinderen in de kring. Ze zingen samen liedjes die passen bij het Bijbelverhaal dan vertelt de juf een Bijbelverhaal . Na dit kringmoment is het tijd om te gaan spelen. De ene keer spelen de kinderen eerst buiten en de andere keer spelen de kinderen binnen in de hoeken of aan de tafel. Rond de klok van 10 uur is het tijd om iets te eten en te drinken. Dat doen ze weer in de kring.