Juf Lena en juf Corneli staan samen voor deze klas. Op maandag, donderdag en vrijdagmorgen is juf Lena er. En op dinsdag en woensdag is juf Corneli in de groep.

Juf Corneli Juf Lena

In deze groep zitten 28 kinderen, 7 kinderen in groep 1 en 21 kinderen in groep 2.

Het lokaal bestaat uit verschillende hoeken en tafels. De leerlingen kiezen zelf hun werk, maar soms deelt de leerkracht de leerling in bij het werk. Tijdens dit spelen en werken leren de kinderen op hun eigen niveau. En dat is goed; een leerling die de kleuren al kent hoeft ze ten slotte niet nog een keer te leren.

De leerkrachten begeleiden de leerlingen op weg naar groep 3. Ze observeren de leerlingen aan de hand van het leerlingvolgsysteem KIJK. Zo houden de leerkrachten hun ontwikkeling goed in de gaten.