Activiteiten Commissie

Mogen wij ons voorstellen?

De activiteitencommissie (AC) is een groep enthousiaste, super gemotiveerde ouders van leerlingen die op de Groen van Prinstererschool zitten.

De volgende ouders zitten in deze commissie: Geertrui Huizer, Marja van der Made, Jantine Wielhouwer, Marquerite Krijger, Rieneke 't Mannetje, Carola Buth en Petra de Bonte.

Wij houden ons o.a. bezig met het (mede) organiseren van binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierbij valt te denken aan sportdag, pietenpad, kerstfeest, projectweek, boekenweek, actie schoenendoos, schoolontbijt, verjaardagen groepsleerkracht, vossenjacht etc.

We vergaderen meerdere keren per jaar.

Maar dat is niet alles!

Ook verrichten wij als AC regelmatig hand- en spandiensten bijvoorbeeld het verzorgen van koffie, thee en het drinken voor de kinderen en ouders tijdens kijken in de klas, ouderavonden, projectafsluitingen.

Af en toe organiseert de AC een actie waarmee geld verdiend kan worden, bijvoorbeeld kaartenactie, kleedjesmarkt of flessenactie. Het geld wat dan opgehaald wordt, wordt deels gebruikt voor de AC-activiteiten en het grootste gedeelte is voor het goede doel.

Wilt u helpen?

Zoals gezegd worden er veel leuke dingen georganiseerd tijdens het schooljaar. Gelukkig kunnen we hierbij vaak een beroep doen op hulpouders. Dat is ook heel hard nodig! Vindt u het leuk om hulpouder te worden? Geef u dan op bij een AC-lid.